MAN BusTopService

Uw voordelen

 • Snelle allround reparatieservice voor alle busmodellen en -bouwjaren
 • Korte stilstandtijden, maximale gebruikstijden
 • Bekwaam en uiterst gekwalificeerd servicepersoneel

Lokale contactpersoon Download brochure

Bekwaam en uiterst gekwalificeerd servicepersoneel

De MAN BusTopService is de uitgebreide allround reparatie- en onderhoudsservice voor uw bus. Onze uiterst gekwalificeerde experts vinden voor elk denkbaar probleem met uw bus een vakkundige oplossing.

Uitgebreide service voor alle busmodellen en -bouwjaren.

Voor elk probleem een oplossing: met het serviceportfolio bestaande uit competentie en diensten bieden we onderhoud en reparatie voor alle MAN- en NEONPLAN-busmodellen en -bouwjaren. Naast mechanische en elektronische reparaties biedt de MAN BusTopService ook de volgende diensten:

 • Conserveringswerkzaamheden volgens de onderhoudshandleiding
 • Werkzaamheden aan de verwarmingsinstallatie, verluchtingsinstallatie en airconditioning alsook aan het elektrische systeem
 • Bandenwerkzaamheden
 • Schijfwerkzaamheden
 • Lakwerkzaamheden
 • Carosseriewerkzaamheden
 • Voorbereiden van het voertuig: externe, interne en tapijtreiniging
 • Legen van toiletten en opvullen van vers water

Service van specialisten

Als u bij de BusTopService binnen rijdt, wordt u door ons opgeleide en uiterst gekwalificeerde werkplaatsteam begeleid. Onze specialisten hebben een tweejarige, busspecifieke extra opleiding gevolgd en kennen uw MAN-bus tot in het kleinste detail. De servicespecialisten maken gebruik van de modernste gereedschappen en diagnosemiddelen om uw bus vakkundig te repareren. Daarbij gebruiken ze enkel originele MAN-onderdelen om optimale precisie, functionaliteit en kwaliteit te garanderen. Een efficiënt onderdeelbeheer zorgt ervoor dat vaak gebruikte onderdelen te allen tijde beschikbaar zijn. In speciale gevallen wordt het benodigde onderdeel binnen 24 uur geleverd.

Haal- en brengservice

Een afspraak in de werkplaats betekent ook altijd wat inspanning: voertuig brengen, terugrit organiseren, voertuig opnieuw afhalen. Het kan comfortabeler met onze haal- en brengservice: we halen uw bus direct bij uw af, stellen afhankelijk van de beschikbaarheid een vervangend voertuig ter beschikking en brengen uw bus bij u terug na voltooiing van de werkzaamheden.


Hulp onderweg met Mobile24

Pech komt altijd ongelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen. Als uw provider geen gratis nummers ondersteunt, belt u +49 180 53 53 53 336 voor Nederlandstalige hulp en +49 180 53 53 53 332 voor Franstalige hulp. (Prijzen voor mobiel bellen en voor bellen vanuit andere landen zijn afhankelijk van het tarief).

Meer informatie over Mobile24

24/7

MAN BusTopService werkplaatsen

In geval van een technische storing van uw touringcars staan wij snel en betrouwbaar voor u klaar, repareren we uw voertuig direct op locatie of brengen het naar het volgende MAN BusTopService-steunpunt.

In werkplaatsen die onze MAN BusTopService aanbieden, profiteert u van onze omvattende serviceprestaties en uitstekende buskennis. Onze steunpuntzoekfunctie geeft aan welke werkplaatsen de MAN BusTopService aanbieden.

Naar de MAN BusTopService steunpuntzoekfunctie


We zijn er voor u

Met MAN hebt u een professionele partner aan uw zijde: Ontdek onze uitgebreide diensten of neem contact met ons op.

Service-overzicht

Overzicht diensten

Omdat de beste service iets goeds nóg beter maakt. Leer meer over de dienst van MAN.

Naar vrachtwagen-overzicht

Naar bus-overzicht

Naar transporter-overzicht

Service contact

Contactformulier

Hebt u nog vragen over MAN diensten? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Steunpuntzoekfunctie

MAN servicenetwerk in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.