MAN servicecontracten

MAN ServiceContracts

Uw voordelen

  • Persoonlijke service, all-in-prijs
  • Kosten verlagen en beschikbaarheid van het voertuig verhogen
  • Voor elke uitdaging de bijbehorende oplossing

Lokale contactpersoon

Een contract is een belofte.

U heeft ons woord. En onze service. Veiligheid is altijd goed, in elke relatie en ook met name als het zaken betreft. Veiligheid is risicobeperking.

Minimaliseren van de risico’s

In de transportomgeving zitten de risico’s in bijvoorbeeld onverwacht voorkomende reparatiekosten of uitval van het voertuig. De MAN servicecontracten bieden bescherming tegen deze risico’s en onbekende kosten. Deze vormen een dienstenaanbod waarin de gehele service- en inspectiewerkzaamheden zijn geïntegreerd en waarvan het dienstenaanbod individueel kan worden uitgebreid.

Vermindert de werkdruk van uw administratie

Met de MAN servicecontracten worden uw voertuigen binnen Europa professioneel onderhouden door 1.300 MAN servicenetwerken. De MAN servicecontracten zorgen er op hetzelfde moment voor dat uw administratie wordt ontzien zodat u zich nog beter op uw kerntaken kunt concentreren. Bovendien zorgt het ervoor dat de kosten voor onderhoud en service geen variabelen zijn. Dat beloven wij u.


Het juiste contract zit er beslist tussen

MAN servicecontracten hebben tot doel om de kosten te verlagen en de beschikbaarheid van het voertuig te verhogen. Door diverse met elkaar te combineren modules kunnen de MAN servicecontracten optimaal aan de individuele klantwens worden aangepast.

Er kan uit het volledige dienstenaanbod een MAN servicecontract worden gekozen en op deze wijze is maximale bescherming bij minimale inspanning gegarandeerd. In alle MAN servicecontracten is ons proactief onderhoudsmanagement MAN ServiceCare inbegrepen.

*Proactief onderhoudsmanagement

ComfortOil

Met deze service bieden wij een voordelig geprijsd instapproduct voor bescherming van de voertuigkwaliteit, dankzij optimale service en perfect afgestemde oliën voor motor, assen en transmissie (inclusief afstellen klepspeling). Een garantieverlenging op de aandrijflijn of compleet voertuig is mogelijk.

ComfortSuper

Bovenop de diensten van het servicecontract Comfort dekt ComfortSuper alle slijtagereparaties en reparaties aan het volledige voertuig. Met dit contract zijn alle kostbare onderdelen van uw voertuig uitgebreid beschermd.

Comfort

Alle services en inspectiewerkzaamheden zoals opgesomd in het onderhoudsschema van uw voertuig, zijn in deze all-in-prijs al inbegrepen.

ComfortManaged

ComfortManaged biedt een uitgebreid en vereenvoudig wagenparkmanagement voor alle merken en typen bedrijfsvoertuigen, aanhangers en trailers. Serviceomvangen en voorwaarden zijn flexibel en kunnen op klantwens worden afgestemd.

ComfortPlus

Tot de diensten van het servicecontract Comfort is bij ComfortPlus een garantieverlenging inbegrepen. In de basis zit de aandrijflijngarantie als aanvulling op het optionele uitbreidingspakket of alternatief kan worden uitgebreid tot garantie op een compleet voertuig.


TopUsed

Omdat wij het zeker weten. Het aanbod van MAN TopUsed bestaat uit gebruikte bedrijfsvoertuigen die maar op één punt anders zijn dan de nieuwe bedrijfswagens: ze zijn tweedehands. Technisch zijn deze voertuigen van goede kwaliteit en grondig gecontroleerd.

Specifieke servicecontracten en garantieverlengingen zijn ook voor MAN TopUsed gebruikte voertuigen verkrijgbaar en zonder beperking geldig. Bijvoorbeeld de aandrijflijngarantie met een looptijd tot 24 maanden en een kilometrage van het voertuig tot 1.000.000 kilometer. Overigens: bij aanschaf van een MAN TopUsed gebruikt voertuig met een waarmerk uit de hoogste categorie is de aandrijflijngarantie al in de koopprijs inbegrepen.

Uw voordelen op een rij

Plannings- en calculatiezekerheid

Heel duidelijk: bescherming tegen financiële verrassingen, omdat u met MAN ServiceContracts het kostenrisico door ongeplande reparaties met het toenemen van de leeftijd van het voertuig beduidend afneemt. Extra winst: Optimaal ingestelde voertuigtechniek betekent ook een aanmerkelijke besparing op de brandstof.

"One-stop-shopping" - alles onder één dak

Korte lijntjes, één contactpersoon, volledige service, afhandeling inclusief reparatiewerkzaamheden, controle van de rekening en afhandeling van garantie- en coulanceaanvragen. Wij zorgen voor alles, zodat u zich op uw kerntaak kunt concentreren: uw werk.

Optimale voertuigtoestand

Van professionals voor professionals. Vakkundig onderhoud en reparatie door opgeleid personeel van MAN en uitsluitend gebruikmaking van MAN Originele Onderdelen en origineel MAN onderdeel ecoline staan garant voor uiterste veiligheid en functionaliteit voor MAN voertuigen.

Minimalisering van stilstandtijden

Vooruitkijkend plannen en preventieve reparaties zijn een belangrijk onderdeel bij het behalen van een beduidend hogere gebruiksveiligheid voor MAN voertuigen. Geoptimaliseerde beschikbaarheid resulteert in kostenbesparing en efficiëntie - meer inzet, meer winst.


We zijn er voor u

Met MAN hebt u een professionele partner aan uw zijde: Ontdek onze uitgebreide diensten of neem contact met ons op.

Service-overzicht

Overzicht diensten

Omdat de beste service iets goeds nóg beter maakt. Leer meer over de dienst van MAN.

Naar vrachtwagen-overzicht

Naar bus-overzicht

Naar transporter-overzicht

Service contact

Contactformulier

Hebt u nog vragen over MAN diensten? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Steunpuntzoekfunctie

MAN servicenetwerk in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.