Reparatie & onderhoud

MAN BusTopService

MAN BusTopService

Bij ons krijgt u er altijd service bij. Naast premium onderhoud en reparaties door zeer gekwalificeerde specialisten bieden we u aantrekkelijke services exclusief voor uw voertuig zoals een ophaal- en brengservice en een busbaan.

Garantieverlenging voor uw MAN. Meer over MAN garantieverlenging

MAN garantieverlenging

Rijd gegarandeerd langer met MAN: Onze garantieverlenging op de aandrijflijn of het complete voertuig biedt meer veiligheid bij onvoorziene reparatiekosten.

De mobiliteitsgarantie van MAN - altijd klaar voor gebruik. Met de MAN mobiliteitsgarantie blijft u mobiel. Bij pech zijn wij snel ter plekke en zorgen ervoor dat u tijdens uitval- en reparatietijden snel verder kunt.

MAN mobiliteitsgarantie

Met de MAN mobiliteitsgarantie blijft u mobiel. Bij pech zijn wij snel ter plekke en zorgen ervoor dat u tijdens uitval- en reparatietijden snel verder kunt.

MAN servicecontracten

MAN servicecontracten

Met ons bespaart u geld, tijd en zenuwen. MAN neemt desgewenst het complete proces van de instandhouding en factuurcontrole tot de opheldering van garantie- en coulancekwesties voor u over.


Onderdelen & accessoires

Bedrijfsstoffen

MAN bedrijfsstoffen

Voertuigtechniek en bedrijfsstoffen moeten zelfs onder extreme omstandigheden perfect bij elkaar passen. De MAN bedrijfsstoffen beschermen de motor, transmissie en assen tegen slijtage en reduceren zodoende de totale bedrijfskosten.

MAN Originele Onderdelen

MAN Originele Onderdelen

De MAN Originele Onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn perfect op uw voertuig afgestemd. Alleen dan is uw MAN voertuig veilig, efficiënt en bovendien met minimale slijtage onderweg.

Bestelservice

MAN PartsBase

Via de online bestelservice in het MAN After Sales Portal kunnen werkplaatseigenaren de gewenste MAN Originele Onderdelen direct bij een dealer naar keuze bestellen – eenvoudig, snel en goedkoop.

Originele MAN-accessoires

Hoogwaardige accessoires waarmee u uw MAN volledig volgens uw behoeften kunt aanpassen. Achteraf en heel eenvoudig. Met producten die precies bij uw MAN-model passen. En bij u.


Hulp onderweg

Mobile24 hulp onderweg

Hulp onderweg – MAN Mobile24

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Tel. +49 1805 35 35 33 30

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen.


MAN After Sales Portal

MAN After Sales Portal

MAN After Sales Portal

Hier vindt u informatie over reparatie, onderhoud, service en trainingen alsmede het aanbod op dit gebied. De registratie in het MAN After Sales Portal is gratis en vrijblijvend voor u.


We zijn er voor u

Service contact

Contactformulier

Hebt u nog vragen over MAN diensten? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Steunpuntzoekfunctie

MAN servicenetwerk in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.

MAN DigitalServices

MAN DigitalServices

Digitalisering optimaliseert uw bedrijf op het gebied van transport en logistiek. Met MAN DigitalServices is het mogelijk om het gehele transport-ecosysteem te verbinden: optimaal op u afgestemd.