Изберете го Вашето возило за да се прикажат соодветните услуги.

Поправка и одржување

Продолжување на гаранцијата за Вашиот MAN Повеќе за MAN продолжување на гаранција

MAN продолжување на гаранција

Гарантирано подолго возење со MAN: Продолжувањата на гаранцијата за погонската група или возилото, овозможуваат поголема безбедност во случај на непредвидени трошоци за поправка.

MAN ServiceContracts

MAN ServiceContracts

Со нас штедете пари, време и нерви. Во зависност од Вашите барања, MAN ќе се справи со целиот процес, од одржување, преку контрола на фактури, до одговарање на прашања за гаранции и гудвил.


Делови и дополнителна опрема

MAN оригинални делови

MAN оригинални делови

Оригиналните делови на MAN се усогласени со строгите стандарди за квалитет и се совршено идеални за Вашето возило. Единствено на овој начин можете да го возите Вашето MAN возило безбедно ефикасно и со минимално абење.

Сервис за нарачка

MAN PartsBase

Преку услугата за онлајн-нарачки на порталот MAN After Sales Portal, операторите од овластените сервисни работилници можат да ги нарачаат саканите MAN оригинални делови директно од продавачот по сопствен избор - некомплицирано, брзо и економично.

MAN оригинална дополнителна опрема

MAN оригинална дополнителна опрема

Приспособете го Вашето возило со оригиналната дополнителна опрема на MAN. Брз разлика дали станува збор за функционални решенија или визуелни надградби - овозможете му на Вашиот MAN една целосно лична нота.


Помош на пат

Mobile24 помош на пат

Помош на пат – MAN Mobile24

Дефектите никогаш не се случуваат во вистинското време. Доколку сепак нешто се случи, доволно е само еден повик и ние сме тука за Вас – 24 часа на ден, 365 денови во годината: Тел.: 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Повикот од фиксна мрежа е бесплатен. Мобилните тарифи може да отстапуваат во зависност од операторот.


MAN After Sales Portal

MAN After Sales Portal

MAN After Sales Portal

Овде ќе најдете информации и понуди за поправка, одржување, сервис и обука. Регистрацијата на порталот MAN After Sales Portal е бесплатна и без никаква обврска.


Ние сме овде за Вас

Контакт за сервис

Формулар за контакт

Дали имате какви било прашања во врска со понудата на услуги од MAN? Ве молиме контактирајте нè. Со задоволство ќе Ве информираме.

Пребарување за сервисни центри на MAN

Пронајдете сервисен центар на MAN

Со пребарувањето за работилница и овластен продавач, ќе ја пронајдете правилната личност за контакт со MAN во Ваша близина.

MAN DigitalServices

MAN DigitalServices

Дигитализацијата го оптимизира Вашиот транспорт и логистика. MAN DigitalServices овозможуваат мрежно поврзување помеѓу целиот транспортен екосистем – оптимално скроен само за Вас.