MAN PartsBase

MAN PartsBase

ПРЕДНОСТИ ЗА ВАС

 • Пристап до MAN оригинални делови: брзо и некомплицирано
 • Сервисот за нарачки е достапен секогаш
 • Прекуноќна услуга за достава

Локален контакт Кон MAN After Sales Portal

Вашиот онлајн сервис за нарачка на оригинални делови

Како раководител во сопствена или корпоративна сервисна работилница, особено Ви се укажува на тоа да имате пристап до оригинални делови краткорочно и во големи количини – без разлика дали се работи за одржување или поправка на едно MAN возило. За да не дојде до задоцнувања и Вашите клиенти да мора да платат за непотребно време на чекање, до MAN PartsBase може да се пристапи преку MAN After Sales Portal или partslink24.com.

MAN PartsBase како важен составен дел од MAN After Sales Portals

Предуслов за користење на MAN PartsBase е најава на MAN After Sales Portal. По успешното регистрирање, добивате директен пристап до онлајн сервисот за нарачка, за да можете да ги идентификувате потребните MAN оригинални делови и директно да можете да ги нарачате кај трговец по Ваш избор - едноставно, брзо и поволно. Исто така, преку MAN PartsBase може на лице место кај трговците да се провери достапноста на Вашите потребни оригинални делови Со тоа Вие заштедувате на пат, а Вашите клиенти на долгото време на чекање.

MAN PartsBase овозможена од partslink24.com

MAN тесно соработува со онлајн порталот partslink24.com, за да може во секое време да ги снабди корпоративните сервисни работилници со MAN оригинални делови Како раководител на сервисната работилница ќе имате придобивки од користењето на MAN PartsBase во различни погледи:

 • Сервисот за нарачки е достапен секогаш, седум дена во неделата
 • Електронската кошничка може да се преземе во електронскиот каталог со делови MANTIS - На барање исто така е достапна и директна испорака
 • Едноставен процес за нарачка на резервни делови
 • Обезбедување резерви на делови за сите MAN типови на возила
 • Снабдување со делови преку ноќ од страна на Европскиот логистички центар

Регистрирање на After Sales Portal

 • Пристап до комплетната понуда на достапни MAN оригинални делови
 • стандардизирана корисничка површина за едноставно користење
 • јасна идентификација на деловите преку внесување на сериски број - проверка на состојбата на достапни резервни делови кај Вашиот трговец
 • електронско архивирање на сите нарачки и барања
 • Онлајн сервис за нарачки кај трговец по Ваш избор - 24h на ден, 7 дена во неделата

Регистрирање на partslink24.com


Ние сме овде за Вас

MAN е професионален партнер кој е секогаш на Ваша страна: Дознајте повеќе за нашиот севкупен делокруг на услуги или контактирајте нè.

Преглед на услуга

Преглед на услуги

Бидејќи најдобрите услуги можат и најдобрата работа да ја направат уште подобра. Овде дознајте повеќе за услугите што ги нуди MAN.

Кон преглед на товарно возило

Контакт за сервис

Формулар за контакт

Дали имате какви било прашања во врска со понудата на услуги од MAN? Ве молиме контактирајте нè. Со задоволство ќе Ве информираме.

Пребарување за сервисни центри на MAN

Пронајдете сервисен центар на MAN

Со пребарувањето за работилница и овластен продавач, ќе ја пронајдете правилната личност за контакт со MAN во Ваша близина.