Помош на пат – MAN Mobile24

Предности за Вас

  • Брз и сигурна служба за помош на пат
  • Телефонски број за контакт во Европа
  • Секој ден, 365 дена во годината
  • Тел.: 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

Брошура

Mobile24: Сервис на повик. Секој ден.

Како оператор на возен парк и организатор на патувања Вие знаете: Сè што нема да стигне навреме е исто како да не е испорачано. Добро е кога може да се добие брза и сигурна помош.

Mobile24 – Служба за помош на пат од MAN за камиони, транспортери и автобуси

Најверојатно нема ни да Ви биде потребен. Но добро е што постои. Доколку Ви се случи било каков дефект, Mobile24 е тука за Вас 24 часа во денот и 365 дена во годината.

Телефонски број за контакт кон Mobile24 во Европа

Во овој случај, изберете го телефонскиот број за контакт кон Mobile24 во Европа и ќе разговарате со стручен партнер кој ќе ги реши сите Ваши проблеми. По потреба, ќе добиете поддршка од страна на мобилниот сервис на MAN во една од 2.000-те сервисни работилници на MAN во Европа.

Пронајдете партнер на MAN во Ваша близина

Тел.: 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Повикот од фиксна мрежа е бесплатен. Мобилните тарифи може да отстапуваат во зависност од операторот. Доколку Вашиот оператор не поддржува бесплатни броеви, Ве молиме изберете +49 1805 35 35 33 23 (14 центи/минута од германска фиксна линија. Цените од мобилна мрежа и странство зависат од тарифата).

Видео за Mobile24

24/7

Ние сме овде за Вас

MAN е професионален партнер кој е секогаш на Ваша страна: Дознајте повеќе за нашиот севкупен делокруг на услуги или контактирајте нè.

Преглед на услуга

Преглед на услуги

Бидејќи најдобрите услуги можат и најдобрата работа да ја направат уште подобра. Овде дознајте повеќе за услугите што ги нуди MAN.

Кон преглед на товарно возило

Контакт за сервис

Формулар за контакт

Дали имате какви било прашања во врска со понудата на услуги од MAN? Ве молиме контактирајте нè. Со задоволство ќе Ве информираме.

Пребарување за сервисни центри на MAN

Пронајдете сервисен центар на MAN

Со пребарувањето за работилница и овластен продавач, ќе ја пронајдете правилната личност за контакт со MAN во Ваша близина.