MAN After Sales Portal

Предности за Вас

  • Бесплатно регистрирање
  • Обемна понуда
  • Информации согласно со регулативата Euro VI

Локален контакт Регистрирај се

Се на едно место

MAN After Sales Portal им ги обезбедува на сервисните работилници и учесниците на пазарот сите информации согласно регулативата Euro VI (EU 595-2009: Repair and Maintenance Information – RMI) во рамки на еден централен портал.

Искористете ги многубројните содржини

Регистрирајте се на MAN After Sales Portal!

Некои од содржините Ви стојат на располагање единствено доколку сте регистрирани и најавени на порталот. Овде се вбројуваат и наплатливите понуди.

Регистрацијата за Вас е бесплатна и необврзувачка. Повикајте го линкот „Бесплатна регистрација“ на почетната страна MAN After Sales Portal.


Ние сме овде за Вас

MAN е професионален партнер кој е секогаш на Ваша страна: Дознајте повеќе за нашиот севкупен делокруг на услуги или контактирајте нè.

Преглед на услуга

Преглед на услуги

Бидејќи најдобрите услуги можат и најдобрата работа да ја направат уште подобра. Овде дознајте повеќе за услугите што ги нуди MAN.

Кон преглед на товарно возило

Контакт за сервис

Формулар за контакт

Дали имате какви било прашања во врска со понудата на услуги од MAN? Ве молиме контактирајте нè. Со задоволство ќе Ве информираме.

Пребарување за сервисни центри на MAN

Пронајдете сервисен центар на MAN

Со пребарувањето за работилница и овластен продавач, ќе ја пронајдете правилната личност за контакт со MAN во Ваша близина.