MAN продолжување на гаранција

MAN ServiceContracts

Предности за Вас

  • Индивидуална услуга, паушална цена
  • Намалете ги трошоците и зголемете ја достапноста на возилото
  • Вистинско решение за секое барање

Локален контакт Преземи брошура

За сите на кои не им е доволно

Искористете ги привлечните продолжувања на гаранцијата, како за погонската група, така и за целото возило.

MAN продолжувањата на гаранција се сега исто така возможни до 60 месеци или 250.000 km измината километража.

Дополнителна безбедност од непредвидени трошоци за поправка е опфатена во нашите атрактивни продолжувања на гаранцијата, како за погонската група, така и за целото возило. Зависно од типот на возило и типот на гаранција, Вие ќе можете да ги почувствувате придобивките од продолжувањето предвидено за максимално шест години на работење - истата гаранција важи во сите овластените сервисни центри на MAN. За сите MAN возила достапни се продолжувања на гаранцијата кои се определени според модел и примена.


MAN TopUsed

Бидејќи ние секогаш сме сигурни. MAN TopUsed понудите ги опфаќаат нашите користени комерцијални возила, што се разликуваат од новите возило во единствено во една работа: Истите се користени. Од технички гледна точка, овие возила се беспрекорно и детално проверени во секој поглед.

Специфични договори за сервисирање, како и продолжувања на гаранциите се исто така достапни за користените возила од програмата MAN TopUsed и тоа без ограничувања, на пример како гаранција за погонската група со време на работење до 24 месеци и вкупна измината километража на возилото до 1.000.000 километри. Меѓу другото: Кога купувате MAN TopUsed возило со печат за одобрување од највисока категорија, гаранцијата за погонската група е веќе вклучена во куповната цена.

MAN продолжувањата на гаранција се сега исто така возможни до 72 месеци или 1.000.000 km измината километража.

Дополнителна безбедност од непредвидени трошоци за поправка е опфатена во нашите атрактивни продолжувања на гаранцијата, како за погонската група, така и за целото возило. Оваа атрактивна понуда е уште еднаш оптимизирана со модули за комбинирање различни делокрузи на гаранции. Зависно од типот на возило и типот на гаранција, Вие ќе можете да ги почувствувате придобивките од продолжувањето предвидено за максимално шест години на работење - истата гаранција важи во сите овластените сервисни центри на MAN. За сите MAN возила достапни се продолжувања на гаранцијата кои се определени според модел и примена.

*Стартер, генератор, воздушен компресор, дополнителна обработка на издувни гасови


MAN TopUsed

Бидејќи ние секогаш сме сигурни. MAN TopUsed понудите ги опфаќаат нашите користени комерцијални возила, што се разликуваат од новите возило во единствено во една работа: Истите се користени. Од технички гледна точка, овие возила се беспрекорно и детално проверени во секој поглед.

Специфични договори за сервисирање, како и продолжувања на гаранциите се исто така достапни за користените возила од програмата MAN TopUsed и тоа без ограничувања, на пример како гаранција за погонската група со време на работење до 36 месеци и вкупна измината километража на возилото до 1.100.000 километри. Меѓу другото: Кога купувате MAN TopUsed возило со печат за одобрување од највисока категорија, гаранцијата за погонската група е веќе вклучена во куповната цена.

MAN продолжувањата на гаранција се сега исто така возможни до 72 месеци или 1.000.000 km измината километража.

Дополнителна безбедност од непредвидени трошоци за поправка е опфатена во нашите атрактивни продолжувања на гаранцијата, како за погонската група, така и за целото возило. Оваа атрактивна понуда е уште еднаш оптимизирана со модули за комбинирање различни делокрузи на гаранции. Зависно од типот на возило и типот на гаранција, Вие ќе можете да ги почувствувате придобивките од продолжувањето предвидено за максимално шест години на работење - истата гаранција важи во сите овластените сервисни центри на MAN. За сите MAN возила достапни се продолжувања на гаранцијата кои се определени според модел и примена.

*Стартер, генератор, воздушен компресор, дополнителна обработка на издувни гасови


MAN TopUsed

Бидејќи ние секогаш сме сигурни. MAN TopUsed понудите ги опфаќаат нашите користени комерцијални возила, што се разликуваат од новите возило во единствено во една работа: Истите се користени. Од технички гледна точка, овие возила се беспрекорно и детално проверени во секој поглед.

Специфични договори за сервисирање, како и продолжувања на гаранциите се исто така достапни за користените возила од програмата MAN TopUsed и тоа без ограничувања, на пример како гаранција за погонската група со време на работење до 24 месеци и вкупна измината километража на возилото до 1.000.000 километри. Меѓу другото: Кога купувате MAN TopUsed возило со печат за одобрување од највисока категорија, гаранцијата за погонската група е веќе вклучена во куповната цена.


Ние сме овде за Вас

MAN е професионален партнер кој е секогаш на Ваша страна: Дознајте повеќе за нашиот севкупен делокруг на услуги или контактирајте нè.

Преглед на услуга

Преглед на услуги

Бидејќи најдобрите услуги можат и најдобрата работа да ја направат уште подобра. Овде дознајте повеќе за услугите што ги нуди MAN.

Кон преглед на товарно возило

Контакт за сервис

Формулар за контакт

Дали имате какви било прашања во врска со понудата на услуги од MAN? Ве молиме контактирајте нè. Со задоволство ќе Ве информираме.

Пребарување за сервисни центри на MAN

Пронајдете сервисен центар на MAN

Со пребарувањето за работилница и овластен продавач, ќе ја пронајдете правилната личност за контакт со MAN во Ваша близина.